• El Temps dels Bruixots 2 - Torna la Màgia

    Cowell, Cressida Roca editorial Infantil Ref. 9788417167011 Altres llibres del mateix de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Segon llibre d'aquesta excitant sèrie d'aventures, situada en un temps antic i màgic, ple de Bruixots, Guerrers, Gegants i Follets. El jove Bruixot i la Guerrera es troben junts als boscos embruixats i han estat testimonis de les devastadores conseqüències de la Pedra que pot fer desaparèixer la màg...
    Dimensions: 237 x 162 x 43 cm Pes: 822 gr
    Disponible en 7 dies
    17,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17167-01-1
    • Data d'edició : 01/10/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : CATALÀ
    • Autor@s : Cowell, Cressida
    • Traductor@s : Piñero García, Librada
    • Nº de pàgines : 384
    • Col·lecció : El Temps dels Bruixots
    • Nº de col·lecció : 2

    Segon llibre d'aquesta excitant sèrie d'aventures, situada en un temps antic i màgic, ple de Bruixots, Guerrers, Gegants i Follets.

    El jove Bruixot i la Guerrera es troben junts als boscos embruixats i han estat testimonis de les devastadores conseqüències de la Pedra que pot fer desaparèixer la màgia per sempre. I una vegada més, hauran de tornar a deixar les diferències a banda per poder lluitar junts contra les forces del mal.

    Tot dependrà de si Xar i Wish són capaços de trobar els ingredients necessaris. Però per això, s'hauran d'endinsar en la inexplorat Castell dels Druides...

    Aquesta és la història d'un jove Bruixot i d'una noia Guerrera que des de que van nèixer han estat educats per a odiar-se l'un a l'altre, com si fossin verí, i l'apassionant conte del que els succeirà quan els seus mons col·lisionin.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades