• Violència i identitat

    Varios autores Universitat de Barcelona Assaig Ref. 9788491680369 Altres llibres del mateix de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Hi ha conceptes que semblen diàfans, però que poden tornar-se ambigus quan hi reflexionem amb atenció, com el de la violència. Si bé actualment aquest terme envaeix el nostre espai i sovint el llegim de manera unívoca, en el moment en què hi aprofundim hem de reconsiderar-ne el significat. Així mate...
    Ample: 170 cm Llarg: 240 cm Pes: 250 gr
    Disponible en 7 dies
    22,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9168-036-9
    • Data d'edició : 01/11/2017
    • Any d'edició : 2017
    • Idioma : CATALÀ
    • Autor@s : Varios autores
    • Nº de pàgines : 154
    • Col·lecció : CRIC (Construcció i Representació d’Iden
    Hi ha conceptes que semblen diàfans, però que poden tornar-se ambigus quan hi reflexionem amb atenció, com el de la violència. Si bé actualment aquest terme envaeix el nostre espai i sovint el llegim de manera unívoca, en el moment en què hi aprofundim hem de reconsiderar-ne el significat. Així mateix, la identitat, que ha estat el tema nuclear de l’art, el pensament i la ciència occidentals des del Romanticisme fins al jo líquid de la Postmodernitat, ha adquirit una dimensió polisèmica al llarg del temps. Els articles que aplega Violència i identitat, escrits per especialistes en crítica literària i estudis culturals, tracten aquestes qüestions alternant la mirada cap a les víctimes amb les múltiples figuracions de la violència en llibres com Barbablava i Cinquanta ombres de Grey, en la narrativa negra catalana escrita per dones, en l’obra d’autors sirians i en la de Jean Améry, Ryszard Kapuscinski, Herta Müller, Isabella Santacroce i debbie tucker green, entre d’altres. En conjunt, el volum cartografia la violència i també la seva funció, la identitat, de manera que, en recórrer aquest itinerari d’una direcció a l’altra, crea una xarxa de senders molt suggeridora.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades