La llibreria Obaga obre per l’obstinació de la Carol i el Dionisio Porta i l’alè de persones amigues vinculades a la revista virtual i caducifòlia Rosita.
La passió per la lectura de la Carol va ser tramesa per la seva mare, ànsia que va heretar de la seva àvia, qui llegia molt i variat, encara que només havia assistit dos anys a l’escola primària. Llibres com Corazón d’Edmondo De Amicis, Corazón de Vidrio i Mi planta de naranja lima de José Mauro de Vasconcelos, Dailan Kifki de Maria Elena Walsh (i totes les seves cançons) o Papaíto piernas largas de Jean Webter, van encetar una passió lectora que la Carol ja no l'abandonaria mai.
El Dioni Porta llegia els russos per combatre la joventut, època en què va començar a escriure de manera compulsiva. Li agrada llegir mentre camina i pertany a la secta dels que sempre porten a sobre una llibreta.
La llibreria Obaga és un projecte compartit, anhelat des de fa anys i -com l’escriptura i la lectura- té com finalitat oferir ponts de diàleg. Us hi esperem!