Estem orgullosos d'anunciar-vos la presentació de "Shakespeare&Cervantes", el nou llibre de Jorge Carrión amb il·lustracions de Javier Olivares, editat per Nordicalibros, que tindrà lloc a l'Obaga el proper divendres 9 de novembre a les 19h. 

"Shakespeare & Cervantes"reconstrueix un conte perdut de Jorge Luis Borges, «Los otros dos». L'escriptor argentí fa dialogar als dos totems de la literatura universal, amb els quals es troba poc abans de morir, a Ginebra. Fidel a la seva poètica híbrida, Jorge Carrión difumina en aquest text els límits entre l'assaig, el relat i l'autobiografia. Les il·lustracions de Javier Olivares, interpreten la partida d'escacs que juguen Shakespeare, Cervantes i Borges, movent les peces de la literatura i el destí. El resultat és un nou llibre preciós de Nordicalibros que ens invita a rellegir-lo línia per línia, imatge per imatge.

A la presentació comptarem amb la presència dels autors i de Marilena de Chiara,  Doctora en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i especialista en Literatura Comparada i Teoria de la Literatura.

 

 

Darreres Entrades AGENDA

La veritable història d’Obaga