Us imagineu una antropòloga de Malàisia resident a Noruega descobrint-nos els secrets de la vida a través de la passió pels bolets?

Doncs això passarà a l’Obaga el proper dimarts 13 de novembre a les 19h amb la presentació del llibre El camí del bosc (Ara llibres)de Long Litt Woon. L’autora en persona ens explicarà un viatge inoblidable, divertit i commovedor pels camins més bonics del bosc i les terres més ermes del dol.

El camí del bosc és un relat ple de saviesa i humor sobre el món dels bolets i els boletaires, a més d’una colpidora història d’amor, de pèrdua i de cerca de consol que ja ha captivat els lectors de tretze països. Poc s’esperava la seva autora que la passió pels bolets de Noruega, el país que la va acollir, li canviaria la vida. Allà va trobar-hi l’amor, però després d’uns anys de felicitat, la pèrdua sobtada del seu marit va submergir-la en la foscor. Una foscor que va fer fora de la seva vida amb l’ajuda dels bolets. Però com connecten tristesa i bolets? Long Litt Woon ens ho explicarà en persona, conversarem amb ella i visionarem projeccions per compartir el seu viatge pels boscos i arreu de món amb el seu llibre.

Serà tota una experiència inèdita i fascinant!

 

 

Darreres Entrades AGENDA

La veritable història d’Obaga