El passat dissabte 15 de desembre vam mirar el món a través de la mirada de la Mar Vallecillos amb la presentació del seu llibre Miraràs el món.

Va ser un un matí d'alegria per molts motius: a l'Obaga ens fa feliços compartir l'estrena d'una autora com la Mar en aquest recull de les seves columnes publicades a La Directa, també ens fa feliços rebre a una nova editorial com Triangular Edicions i ens fa feliços ser l'escenari d'un debat interessant i rigorós sobre com abordar el món que ens ha tocat viure amb la Mar Vallecillos, en Sergio Picazo i Jordi De Miguel Capell.

En paraules de la Mar, "vam parlar de la mirada com a programa polític. I del punt on es troba la mirada del clown, l'infant, la sociòloga, la periodista."

El llibre conforma una mirada original i lliure a les qüestions i problemàtiques que sacsegen el nostre temps, els articles de la Mar Vallecillos ens inviten a qüestionar-nos platejaments i conceptes que donem per descomptats per intentar extreure noves lectures per al futur.

 

Darreres Entrades AGENDA

La veritable història d’Obaga